Vår meny
Rugantino kombinerer den varme atmosfæren fra et italiensk hjem med den livlige stemningen fra det romerske kjøkkenet. Her kan du virkelig dykke ned i den italienske opplevelsen. Menyen følger den klassiske italienske strukturen med antipasti, primi piatti, secondi piatti og dolci – det vil si forretter, pasta, hovedretter og dessert.

Meny
Stuzzichini - Snacks
OLIVE MARINATE 80,-
Marinerte italienske oliven
(nøtter)
MANDORLE SALATE 75,-
Salte ristede mandler
(nøtter)
Antipasti - Forretter
(hvetegluten, melk)
TRIS DI BRUSCHETTE 195,-
Trio av bruschetta med cherrytomater, artisjokkrem og nduja med stracciatella ost
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
MISTO ITALIANO 380,-
Blandet italiensk spekemat, ost, marinerte oliven og artisjokker. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
CAPRESE DI BUFALA 195,-
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk)
PARMA E BURRATA 235,-
Parmaskinke og burrata. Serveres med brød
(hvetegluten, melk)
(hvetegluten, melk, nøtter)
TERRINA MORTADELLA AL TARTUFO 245,-
Mortadella med pistasj, Provola ost og truffel pesto. Serveres med brød
(hvetegluten, melk, nøtter)
(melk, hvetegluten, egg)
CARPACCIO DI BRESAOLA
Bresola (Spekemat fra Storfe) rucola og parmesan
(melk, hvetegluten, egg)
Insaltone - Salater
INSALATA VEGETARIANA 190,-
Vegetariansk salat blandet med sesongens grønnsaker, dressing di Agrumi og brød
INSALATA DI POLLO 230,-
Kylling blandet med sesongens grønnsaker, parmesan, dressing di Agrumi og brød
PRIMI
(melk, hvetegluten)
Gnocchi ALL’AMATRICIANA 225,-
Gnocchi med tomatsaus, guanciale og pecorino
(melk, hvetegluten)
(melk, hvetegluten, egg)
BIGOLI ALLA CARBONARA 230,-
Hjemmelaget pasta guanciale, egg og pecorino
(melk, hvetegluten, egg)
(hvetegluten, melk, selleri, sulfit,egg)
LASAGNA CLASSICA 260,-
Hjemmlaget pasta og ragú tomatsaus, kalvekjøtt, bechamel og Grana Padano ost
(hvetegluten, melk, selleri, sulfit,egg)
(melk, hvetegluten, egg)
PAPPARDELLE PORCINI E TARTUFO 260,-
Hjemmelaget pasta med steinsopp og trøffel
(melk, hvetegluten, egg)
BIGOLI PESTO GAMBERI E STRACCIATELLA 260,-
Hjemmelaget pasta og pesto, reker og stracciatella ost
(melk, hvetegluten)
GNOCCHI ROMANESCO E SALSICCIA 235
Gnocchi med sterk pølse av svinekjøtt, cavolo romanesco og pecorino romano fondue
(melk, hvetegluten)
(melk, hvetegluten, skalldy, egg)
BIGOLI POMODORO BURRATA E GAMBERI 250,-
Hjemmelaget pasta, tomatsaus, burrata, reker, Grana Padano ost og basilikum
(melk, hvetegluten, skalldy, egg)
BIGOLI ALLA PUTTANESCA 215,-
Hjemmelaget pasta med tomatsaus, oliven, kapers, chili og persille
(melk, hvetegluten, egg, bløtdyr)
MALTAGLIATI TERRA E MARE 235,-
Hjemmelaget pasta, bønner, blåskjell, persille, chili og pecorino Romano ost
(melk, hvetegluten, egg, bløtdyr)
(hvetegluten,egg, melk)
PAPPARDELLE ALLA BOSCAIOLA 250,-
Hjemmelaget pasta med Grana Padano ostefondue, pølse av svinekjøtt, nduja, portobello sopp og persille
(hvetegluten,egg, melk)
.....
For barna har vi små pasta etter eget valg 150,- | Alle våre pasta kan lages glutenfri + 30,- | Glutenfri brød + 20
Secondi - Hovedretter
BISTECCA 420,-
Grillet entrecôte ca 300g med rucola, parmesan, cherrytomater, stekte poteter og brød
(hvetegluten)
GRIGLIATA MISTA DI CARNE 400,-
Et utvalg grillet kjøtt (Entrecote, lammecarre, sterk pølse, kylling og pølse med pepper)med sesongens grønnsaker og brød
(hvetegluten)
(hvetegluten,melk, nøtter, sulfit)
AGNELLO ALLA GRIGLIA CA 250g 400,-
Grillet lammekoteletter med hjemmelaget potetpuré med saffron, sopp og rosmarin olivenolje og brød
(hvetegluten,melk, nøtter, sulfit)
(melk, hvetegluten, egg)
POLPETTE CACIO E PEPE 270,-
Hjemmelagde kjøttboller servert med pecorino Romano fondue, pepper og brød
(melk, hvetegluten, egg)
og rødbetpulver. Servert med brød(hvetegluten, nøtter, fisk, sulfit)
BACCALÀ AL FORNO 290,-
Ovnsbakt Baccalà servert med hjemmelaget ertestappe, agrumi dressing, hakkede mandler
og rødbetpulver. Servert med brød(hvetegluten, nøtter, fisk, sulfit)
(hvetegluten, bløtdyr)
IMPEPATA DI COZZE E NDUJA 230,-
Blåskjell med hvitløk, persille, pepper og Nduja. Serveres med ristet brød
(hvetegluten, bløtdyr)
(hvetegluten, sulfit)
POLLO ALLA CACCIATORA 270,-
Kylling med Taggiasche oliven, sopp, kapers, rosmarin, hvitvin og tomatsaus. Serveres med brød
(hvetegluten, sulfit)
Contorni - Sideretter
INSALATA MISTA 70,-
Blandet salat og brød
PATATE AL FORNO 80,-
Stekte poteter
VERDURE DI STAGIONE 90,-
Miks av sesongens grønnsaker og brød
Dolci - Dessert
(melk)
PANNA COTTA 140,-
Italiensk fløtepudding med saus av rød frukt
(melk)
(hvetegluten, egg, melk)
TIRAMISU 150,-
Savoiardikjeks med espresso, mascarponekrem og kakaodryss
(hvetegluten, egg, melk)
(melk, egg, gluten)
TORTA MORETTA 150,-
Sjokolade kake med vaniljeis og krem
(melk, egg, gluten)
(spor av melk)Aldersgrense 20 år
FRAGONCELLO 125,-
Jordbær sorbet med Limoncello likør
(spor av melk)Aldersgrense 20 år
(melk, egg)
AFFOGATO AL CAFFE 95,-
Vaniljeis med espresso
(melk, egg)
(melk, egg)
GELATI E SORBETTI 140,-
3 smaker iskrem, velg mellom vanilje, jordbær og sjokolad
(melk, egg)