Vår meny
Rugantino kombinerer den varme atmosfæren fra et italiensk hjem med den livlige stemningen fra det romerske kjøkkenet. Her kan du virkelig dykke ned i den italienske opplevelsen. Menyen følger den klassiske italienske strukturen med antipasti, primi piatti, secondi piatti og dolci – det vil si forretter, pasta, hovedretter og dessert.
Meny
Stuzzichini - Snacks
OLIVE MARINATE 80,-
Marinerte italienske oliven
MANDORLE SALATE 75,-
Salte ristede mandler
Antipasti - Forretter
TRIS DI BRUSCHETTE 195,-
Trio av bruschetta med cherrytomater, artisjokkrem og svart olivenkrem
MISTO ITALIANO 380,-
Blandet italiensk spekemat, ost, marinerte oliven og artisjokker. Serveres med brød
CAPRESE DI BUFALA 195,-
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum. Serveres med brød
PARMA E BURRATA 235,-
Parmaskinke og burrata. Serveres med brød
INVOLTINO DI MELANZANE GRATINATO 180,- Tomatsaus, aubergine, provola, mint, hvitløk og parmesan
CARPACCIO DI BRESAOLA 245,-
Bresola (Spekemat fra Storfe) rucola og parmesan
Insaltone - Salater
INSALATA VEGETARIANA 190,-
Vegetariansk salat blandet med sesongens grønnsaker, dressing di Agrumi og brød
INSALATA DI POLLO 230,-
Kylling blandet med sesongens grønnsaker, parmesan, dressing di Agrumi og brød
CIALDA DI MARE 260,-
Reker, blåskjell, kokte poter, sesongens grønnsaker, sitron og brød
PRIMI
BIGOLI ALL’AMATRICIANA 225,-
Hjemmelaget pasta med tomatsaus, guanciale og pecorino
PACCHERI ALLA CARBONARA 230,-
Pasta med guanciale, egg og pecorino
PACCHERI MARE E MONTI 290,-
Pasta med hjemmelaget krem av squash, tunfisk tartar, guanciale og sitronskall
PAPPARDELLE AL RAGÙ 250,-
Hjemmelaget pasta med tomatsaus, kalvekjøtt, svinekjøtt og parmesan
PAPPARDELLE PORCINI E TARTUFO 260,-
Hjemmelaget pasta med steinsopp og trøffel
BIGOLI PESTO GAMBERI E STRACCIATELLA 260,-
Hjemmelaget pasta og pesto, reker og stracciatella ost
BIGOLI ALLA NERANO 2.0 280,-
Hjemmelaget pasta tekt squash, tunfisk tartar, basilikum, parmesan og safran
BIGOLI ALLA PUTTANESCA 215,-
Hjemmelaget pasta med tomatsaus, oliven, kapers, chili og persille
GNOCCHI AL PROFUMO DI MARE 230,-
Gnocchi med blåskjell, basilikum og sitronskall
GNOCCHI AL PESTO ROSSO 225,-
Gnocchi med hjemmelaget pesto, tørkede tomater, mandler, Bufala mozzarella krem og rucola
.....
For barna har vi små pasta etter eget valg 150,- | Alle våre pasta kan lages glutenfri + 30,- | Glutenfri brød + 20
Secondi - Hovedretter
BISTECCA 420,-
Grillet entrecôte ca 300g med rucola, parmesan, cherrytomater, stekte poteter og brød
GRIGLIATA MISTA DI CARNE 390,-
Et utvalg grillet kjøtt (Entrecote, lammecarre, pancettaog marinert kylling) med sesongens grønnsaker og brød
GRIGLIA MISTA DI PESCE 420,-
Grillet blekksprut, tunfisk, blåskjell og reker servert med sesongens grønnsaker og brød
AGNELLO ALLA GRIGLIA CA 250g 380,-
Grillet lammekoteletter servert med stekte poteter og brød
POLPETTE DI MERLUZZO 255,-
Hjemmelagde fiskeboller og squash krem, spuma di buffala, mint og sitronskall. Serveres med ristet brød
IMPEPATA DI COZZE 220,-
Blåskjell med hvitløk, basilikum og pepper. Serveres med ristet brød.
POLLO ALLA ROMANA 250,-
Kylling med paprika, timian og rosmarin. Serveres med brød
Contorni - Sideretter
INSALATA MISTA 70,-
Blandet salat og brød
PATATE AL FORNO 80,-
Stekte poteter
VERDURE DI STAGIONE 90,-
Miks av sesongens grønnsaker og brød
Dolci - Dessert
PANNA COTTA 130,-
Italiensk fløtepudding med saus av rød frukt
TIRAMISU 145,-
Savoiardikjeks med espresso, mascarponekrem og kakaodryss
FRAGONCELLO 125,-
Jordbær sorbet med Limoncello likør
GELATI E SORBETTI 140,-
3 smaker iskrem, velg mellom vanilje, jordbær og sjokolade